Kategoriregler


En tråd per forum! Endast för forum skapade hos oss, andra forums presentationer modereras och vid upprepade överskridelser kan användaren varnas eller bannas.Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
Wavelight Forum - Den nya generationen 
Författare Meddelande

Blev medlem: mån 30 jun 2008, 03:07
Inlägg: 3
Inlägg Wavelight Forum - Den nya generationen
Tjena grabbar och töser! ;)
Skulle vilja göra lite reklam för ett relativt nytt men aktivt forum, Wavelight Forum!

Lite info skulle kanske sitta fint?

Namn: Wavelight Forum
Webadress: www.wavelight.egetforum.se
Kategori: Spel och Pokémon främst, men även allmänt snack.
Administratörer: 19 oktober 2007
Moderatorer: Wolf_Link och ZidoX
Skapare: Elemental och Coralli
Användare: 18

På Wavelight Forum finns det alltså 18 medlemmar hittills, och till skillnad från på det förra forumet Elemental Forum är nästan alla medlemmarna aktiva. På Wavelight snackas det om lite i allt möjligt, det är mycket Nintendo-snack men även lekar, bildhörnor och en presentationsdel där man får skapa en egen tråd och berätta vad som händer i ens liv och mycket mer. Wavelight är på något sätt lite sådär hemtrevligt, i princip alla medlemmarna känner varandra väl och kamratliga skämt och sådant förekommer lite då och då. Men Wavelight är också ett seriöst forum med seriösa regler, allt för att hålla forumet så rent som möjligt. Alla administratörer och moderatorer jobbar hårt för att få forumet att fungera så bra som möjligt och vill ha så mycket hjälp som möjligt av de egna medlemmarna. Vi i crew är alltid öppna för förslag. Alla, både unga och gamla, är varmt välkomna in till Wavelight Forum - Den nya generationen!


Senast redigerad av Grand Theft Autumn fre 02 nov 2007, 11:28, redigerad totalt 1 gång.fre 02 nov 2007, 11:18
Profil

Blev medlem: mån 30 jun 2008, 03:07
Inlägg: 3
Inlägg 
Postar min sammanfattning av Wavelight Forum också i oktober månad, tänkte att det kunde vara lite små kul att läsa

SAMMANFATTNING AV
WAVELIGHT FORUM - OKTOBER 2007

19 oktober, ett heligt datum. Det var då den nya generationen startades. Namnet var Wavelight Forum och skaparens namn är Elemental, som tillsammans med Coralli kom på namnet till forumet. Uppföljaren till Elemental Forum skapades av flera anledningar. Framförallt på grund av att ägaren Elemental inte kände sig bekväm med namnet Elemental, men också för att egetforum hade mycket fler valmöjligheter. Lättare administratering och snyggare templates att välja på var bara några av fördelarna. Elemental och Coralli hoppades på succé direkt, och till deras stora glädje blev också så fallet.

Första dagen hade 5 personer registrerat sig på sidan och dagen därpå hade användarantalet stigit upp till 11 stycken. Medlemmarna satte igång med att skriva inlägg och skapa trådar direkt och aktiviteten var riktigt stor. Tillsammans gjorde medlemmarna på Wavelight Forum till ett välorganiserat forum, sista dagarna på månaden höjdes användarantalet till 16 stycken. Som sagt var medlemmarna mycket aktiva, exakt hälften av medlemmarna är redan över 50 antal skrivna inlägg. Den som har skrivit flest inlägg av dem allihop är moderatorn Wolf_Link som som skrivit inte mindre än 123 inlägg, tätt därefter kommer ZidoX på 122 inlägg. Den enda medlemmen som inte skrivit ett enda inlägg är Dark_Rayquaza.

Men allt har inte varit perfekt de 13 dagarna forumet har existerat. Idag, den 1:a november, fick två av medlemmarna avstängningar. Den ena användaren stängdes av tidigt i morse på grund av att han, trots tillsägelser från mods, skapade tre likadana trådar. Han kommer att vara borta 1 vecka. Den andra medlemmen stängdes av för bara drygt en timme sedan. Han gjorde reklam för sitt egna forum, vilket enligt reglerna är förbjudet. Trots att han "bara" tilldelades ett gult kort började han tjafsa emot och därav bestraffas även han med en avstängning. Hur länge är oklart, men det lutar åt 2 veckor. Det var vad jag hade att sammanfatta om oktober månad. Har någon några funderingar går det bra att fråga i denna tråden. I början på december kommer en sammanfattning av november månad komma upp. Ha det bra på forumet nu!

Antal nya medlemmar under oktober månad: 16 stycken
Medlem som skrivit flest antal inlägg: Wolf_Link, 123 stycken
Medlem som skrivit minst antal inlägg: Dark_Rayquaza, 0 stycken
Antal inlägg per medlem i snitt under oktober månad: 45 stycken
Antal gula kort under oktober månad: 1
Antal röda kort under oktober månad: 2


fre 02 nov 2007, 11:20
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 2 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010
phpBB SEO
[ Time : 0.044s | 16 Queries | GZIP : Off ]