SupportForumet!
http://www.supportforumet.se/

Headern bild ?
http://www.supportforumet.se/topic9133.html
Sida 1 av 1

Författare:  mstoltz [ lör 07 sep 2013, 07:40 ]
Inläggsrubrik:  Headern bild ?

Hej

Jo jag har bytat vår header på http://skoda.egetforum.se/
Men det verkar som att den nya bara fungerar ibland, för den gamla kommer tillbaka med jämna mellanrum, vad kan det bero på ?

Jag har ju tagit bort den gamla och sparat, sedan gått in igen och laddat upp den nya .

MVH
Morgan.

PS. Är väldigt glad att jag bytade från Forum24 till er......här får man ju hjälp och support som det ska vara.....riktigt bra jobbat på egetforum, stort plus till er !!

Författare:  gusti [ mån 16 sep 2013, 14:47 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

Låter onekligen som ett cache-problem.
Rensa cachen i din webbläsare, så ska det ordna sig.

Författare:  mstoltz [ mån 16 sep 2013, 19:39 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

gusti skrev:
Låter onekligen som ett cache-problem.
Rensa cachen i din webbläsare, så ska det ordna sig.


Hej gusti.

Jo jag har rensat och rensat så mycket som det bara går, men problemet uppstår ändå tyvärr.
Rensat allt histori, catch ...ja allt.

Författare:  Skogsbonde [ tis 17 sep 2013, 19:57 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

Jag hade ett tag problem med att använda jpg som header. Vill liksom inte spara ändringarna, utan den gamla loggan kom tillbaka. Jag testade med png istället. Fungerade bra. Sedan dess har jag använt png. Vet inte om det fortfarande är problem med jpg och det är det som är problemet nu?

Författare:  Skogsbonde [ tis 17 sep 2013, 20:17 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

Jag testade just nu att byta logga.

Det gick fint att radera den gamla.

Kontrollerade på forumet. Loggan var borta.

Det gick fint att ladda upp en ny.

"Konfigurationen uppdaterades"

Men sedan var det den gamla loggan ändå...

Författare:  mstoltz [ tis 17 sep 2013, 21:17 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

Skogsbonde skrev:
Jag hade ett tag problem med att använda jpg som header. Vill liksom inte spara ändringarna, utan den gamla loggan kom tillbaka. Jag testade med png istället. Fungerade bra. Sedan dess har jag använt png. Vet inte om det fortfarande är problem med jpg och det är det som är problemet nu?


Jag använder png , men nu verkar den nya loggan vara där, får se hur länge den är kvar :)

Författare:  admin [ fre 20 sep 2013, 11:27 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?

Troligen beror det på att den gamla loggan cachades i vår varnish webcache, så hör av dig bara nästa gång du inte kan uppdatera loggan så rensar vi cachen!

Författare:  mstoltz [ fre 20 sep 2013, 20:00 ]
Inläggsrubrik:  Re: Headern bild ?  [ LÖST ]

admin skrev:
Troligen beror det på att den gamla loggan cachades i vår varnish webcache, så hör av dig bara nästa gång du inte kan uppdatera loggan så rensar vi cachen!


Stort tack Admin.....Det var snällt :)

MVH

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/